Εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πολυγύρου θα λάβει χώρα η τρίτη, λόγω μη απαρτία στις προηγούμενες δύο, γενική εκλογική γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου.

Θέματα ημερησίας διάταξης:

  • Απολογισμός ΔΣ
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
  • Εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Εκλογές ανάδειξης νέων εκπροσώπων στην ΟΕΠΕΚΑΜΘ
  • Εκλογές ανάδειξης ελεγκτικής επιτροπής

Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες, αγρότες που επιθυμούν να εγγραφούν μέλη και να συμμετάσχουν στη ψηφοφορία καλούνται να προσέλθουν και να παραστούν στην διαδικασία της ψηφοφορίας που θα αρχίσει στις 09:00 και θα λήξει στις 15:00.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το ΔΣ, τους εκπροσώπους στην ομοσπονδία και την ελεγκτική επιτροπή, μπορεί να γίνει με αποστολή σχετικού email στην διεύθυνση espolygyrou@gmail.com έως και την Πέμπτη 2 Μαρτίου και ώρα 15:00.

Αν κάποιο από τα μέλη επιθυμεί να ψηφίσει ηλεκτρονικά μπορεί να αποστείλει τα στοιχεία του στο email espolygyrou@gmail.com στο οποίο email θα αναφέρει το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση email και το κινητό τηλέφωνο του. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα αρχίσει την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 στις 19:00 και θα κλείσει το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 15:00 με την κανονική κάλπη.

Η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι δείγμα της διάθεσης μας για συμμετοχή στα συλλογικά όργανα, αλλά και μας κάνει όλους ένα κομμάτι του συνόλου στο οποίο ανήκουμε. Ένας δυνατός σύλλογος, είναι μία δυνατή φωνή για κάθε ένα από τα μέλη του.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*