Ανακοίνωση για κινητοποιήσεις σχετικά με ΟΑΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΑΕΕ
ΠΡΟΣ :

1. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ & ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
2. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Μόλις λάβαμε ενημέρωση τόσο από συμΠολίτες όσο και προσωπικά με  αλληλογραφία από τον ΟΑΕΕ περί της πρώτης έγγραφης αντίδρασης του ΟΑΕΕ  στην Ένσταση που σύσσωμοι και πανελληνίως στείλαμε σε αυτόν περί του  φιάσκου – μπλόφας με τα ειδοποιητήρια που είχαν κοινό αριθμό  πρωτοκόλλου, που όπως σας είχαμε προείπει θα προσπαθούσε να  δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, να επιμείνει στον εκφοβισμό, να  αποκρύψει δεδομένα, να αποφύγει να δώσει λογαριασμό και κυρίως να  αποποιηθεί κάθε δυνατότητα ευθύνης και υποχρέωσης σε απολογισμό, πόσο  μάλλον σε επανόρθωση.

ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ, ΜΟΙΡΑΙΕΣ  ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΕΚΘΡΟΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Σας καλούμε λοιπόν κατ’ αρχάς στην ζωντανή ακρόαση της εκπομπής μας στον www.vmedia.gr  την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 στις 6 μ.μ. όπου θα παρουσιάσουμε τα  έγγραφα αυτά με την απαραίτητη εξήγηση και αποκωδικοποίηση, και κατά  δεύτερον καλούμε όλους τους συντονιστές πανελληνίως των ομάδων  ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που έχουν δήθεν χρέη να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας για πλήρη συντονισμό κοινής δράσης, αντίδρασης και αντεπίθεσης στον ΟΑΕΕ η οποία θα είναι καθοριστική και αποφασιστική και άμεση.

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου

Παρακολουθειστε αύριο την εκπομπή  της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου ”Ενωπιον του Ελληνικού λαού” που θα αποκαλύψουν νεα στοιχεία για τις παρανομίες του ΟΑΕΕ απέναντι στους ασφαλισμένους.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*