Κατάθεση εξωδίκων στον ΟΑΕΕ

Οι Εμπορικοί και Επαγγελματικοί Σύλλογοι του Νομού Χαλκιδικής, ερχόμενοι σε συμφωνία αποφασίσαμε να καταθέσουμε τις εξώδικες διαμαρτυρίες των μελών μας στον ΟΑΕΕ του νομού, που βρίσκεται στον Πολύγυρο την Τετάρτη 11/12/13.

Όσοι θέλουν να καταθέσουν τα εξώδικά τους, καλό είναι να έρθουν την Τετάρτη στις 11 το πρωί μπροστά στην Περιφέρεια με τα εξώδικα συμπληρωμένα καθώς και με την αστυνομική τοιυς ταυτότητα, έτσι ώστε να πάμε μαζικά στον ΟΑΕΕ και να καταθέσουμε τις εξώδικες διαμαρτυρίες μας, και να πάρουμε αριθμό πρωτοκόλλου.

Επιλέχθηκε αυτή η μορφή κατάθεσης έτσι ώστε η επιβάρυνση για τον καθένα μας να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη μιας και δεν θα είναι απαραίτητη η κατάθεση του εξωδίκου με δικαστικό επιμελητή, κάτι που θα ανέβαζε το κόστος.

Την Τετάρτη δεν πρέπει να έρθουν μόνο όσοι έχουν θέμα με το ΟΑΕΕ.  Την Τετάρτη πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, γιατί σήμερα μπορεί ακόμα κάποιοι να μπορούν ακόμα να είναι ενήμεροι σε αυτόν τον αδηφάγο Οργανισμό, αλλά του χρόνου με την εξοντωτική φορολογία που έρχεται για μας τους ελεύθερους επαγγελματίες, η πληρωμή των παράλογων αυτών εισφορών θα είναι μια πολυτέλεια που δεν θα έχουν οι περισσότεροι.

 

Καλούνται όλοι οι Έμποροι, Βιοτέχνες, Ελεύθεροι Επαγγελματίες να έλθουν την Τετάρτη το πρωι στον Πολύγυρο.

Χωρίς να ξεκινήσει δικαστική διαμάχη, παγώσαν τις εισφορές.

Χωρίς να ξεκινήσει δικαστική διαμάχη, αυξήσαν το όριο που θα πηγαίνουν τα χρέη στο ΚΕΑΟ.

Το Δίκαιο είναι με το μέρος μας και πρέπει να το διεκδικήσουμε…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*