Δελτίο Τύπου Αποκριάτικου γλεντιού

Πολύγυρος, 13/3/24

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στο χώρο στάθμευσης δίπλα στο κτήριο της Περιφέρειας στον Πολύγυρο, έλαβε χώρα το πρώτο Αποκριάτικο Γλέντι στα πλαίσια του Πολυγυρινού Καρναβαλιού.  Ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Παραγωγών και Εμπόρων Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, σε συνεργασία με τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, τον Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου και τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου, οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε μια εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά στην πόλη μας και σίγουρα θα αποτελέσει την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, ολοένα και καλύτερες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι και τελείωσε στις 9 το βράδυ. Πλήθος κόσμου, απόλαυσε τα εκπληκτικά κρέατα και λοιπά εδέσματα της περιοχής μας, υπό τους ήχους 3 διαφορετικών μουσικών σχημάτων που κράτησαν το κέφι σε υψηλά επίπεδα.

Στην προσπάθειά μας αυτή βοήθησαν πολλοί και διάφοροι φορείς και επαγγελματίες. Τους αναφέρουμε με αλφαβητική σειρά για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να μειωθεί η προσφορά κάποιου εις βάρος κάποιου άλλου.

Μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης

Β52 Security Παραλής Χρήστος και Βαγγέλης (παρείχαν την φύλαξη του χώρου και χορήγησαν και μία από τις τρεις μέρες φύλαξης)

Philoxenia Hotel & Pasir Beach Bar (χορήγησαν όλα τα αναλώσιμα για την εκδήλωση)

Απολυμένη Πέτρα (χορήγησε τα τραπεζοκαθίσματα για την εκδήλωση)

Κάβα Μπιριντζής (χορήγησε τμήμα των ποτών και τα ψυγεία για την εκδήλωση)

Νίκη Πολυγύρου και Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου (χορήγησε τραπεζοκαθίσματα, το μπαρ και την ψησταριά)

Χορηγοί και προμηθευτές της εκδήλωσης

Broken Cup (Ποτήρια)

Classico (Ποτήρια)

Franklin (Ποτήρια)

Plus Design Άγγελος Σεφεριάδης (εκτυπώσεις)

Το ψωμί το χορήγησαν οι:

Αρτοποιείο Γαβανάς

Αρτοποιείο Θάνος

Αρτοποιείο Μελισσίδου Μαγδαληνή

Τα λαχανικά για την σαλάτα ήταν χορηγία από τους:

Αρετάκη Κάρεν «Κάτι απ’ όλα»

Αφοί Χαλκιά

Κλωντήρας Χάρης

Το λάδι και οι πράσινες ελιές Χαλκιδικής ήταν χορηγία της εταιρίας Chliapas Olives του Παναγιώτη Χλιάπα.

Το τυρί ήταν χορηγία από την εταιρεία Χριστιανός Κατσικίσιο Τυρί

Τα κρεατικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν όλα προϊόντα του τόπου μας και τα προμηθευτήκαμε από τους:

Κρεοπωλείο Ζαγορίτη (λουκάνικο)

Κρεοπωλείο Μιχαλούδης (σουτζουκάκια)

Κρεοπωλείο Χολομώντας (σουβλάκια)

Επίσης, οι ανιματέρ Μπίου Μπίου & Μπαμ Μπαμ παίξανε με τους μικρούς μας φίλους, αφιλοκερδώς.

Όλες οι παραπάνω επιχειρήσεις σταθήκαν αρωγοί στην οργάνωση και την διενέργεια της εκδήλωσης αυτής είτε παρέχοντας προϊόντα σε τιμές χονδρικής είτε δίνοντας ως χορηγία κάποιες ποσότητες και δίνοντας την δυνατότητα επιστροφής σε μη χρησιμοποιηθέντα προϊόντα.

Πρέπει οπωσδήποτε να σταθούμε στην βοήθεια που παρείχαν:

Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής (παραχώρηση του χώρου)

Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Δήμο Πολυγύρου (εξέδρα και βοήθεια με την μεταφορά των υλικών)

Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Φαρδογιάννη και τους υπαλλήλους του δήμου που εργάστηκαν για την τοποθέτηση της εξέδρας στον χώρο, την μεταφορά των υλικών, την καθαριότητα του χώρου και την αποκατάσταση του χώρου μετά το πέρας της εκδήλωσης. Επίσης, ο Δήμος Πολυγύρου χορήγησε τον ήχο και βοήθησε με την γενικότερη υλοποίηση της εκδήλωσης.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα που έψησε όλα τα εδέσματα της εκδήλωσης: Αυγερινό Μιχάλη, Γιώργο Διονύση, Δαγκίλα Γιώργο, Μουχτή Φλώρα και Σαμαρά Νίκο.

Καθοριστική ήταν και η βοήθεια του Ντένις Κεσίδη ο οποίος έλειψε από το μαγαζί του όλο το πρωινό της Δευτέρας για να βοηθήσει το ΔΣ να συμμαζευτούν και να μεταφερθούν τα τραπέζια και οι καρέκλες στους ιδιοκτήτες τους.

Τέλος, πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως η παρούσα εκδήλωση για πρώτη φορά στα χρονικά έγινε με σύμπραξη 5 διαφορετικών συλλόγων και πλήθος από εθελοντές, χωρίς τους οποίους δεν θα γινόταν τίποτε και είναι δείγμα του τι μπορεί να καταφέρει η εθελοντική προσφορά.

ΥΓ1 Είμαστε επαγγελματίες, ο καθένας στο μαγαζί του, αλλά είμαστε ερασιτέχνες και εθελοντές στην διοργάνωση εκδηλώσεων. Όποιο λάθος ή παράβλεψη μπορεί να έγινε και ενδεχομένως να στεναχώρησε κάποιους, δεν έγινε εκ του πονηρού αλλά εκ παραδρομής και κυρίως λόγω του ότι πολλά πράγματα έπρεπε να περάσουν από λίγους ανθρώπους.

ΥΓ2 Κάθε αρχή και δύσκολη, και με βάση αυτό του χρόνου ευελπιστούμε όποια μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν να εξαλειφθούν και να διορθωθούν.

ΥΓ3 Η παρούσα εκδήλωση, όπως και το τριήμερο των Χριστουγέννων ήταν ιδέα του Γιάννη Αδαμιώτη του Αντιπροέδρου Α του ΔΣ του συλλόγου μας, ιδέα που αγκαλιάστηκε από το ΔΣ και είναι μόνο δίκαιο να αναφερθεί η σημαντικότατη συνεισφορά του στην διενέργεια αυτών των εκδηλώσεων. Οι ιδέες, αλλά και η ενέργεια που δαπάνησε ήταν ανεκτίμητες.

Για το ΔΣ,

Παπαπαναγιώτου Νικόλαος

Πρόεδρος ΔΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*