Ποτέ την Κυριακή!

Πολύγυρος, 22/7/13

Προς Αξιότιμους κυρίους Βουλευτές Χαλκιδικής

Δριβελλέγγα Ιωάννη

Ιγγλέζη Κατερίνα

Καρανάσιο Ευθύμιο

 

Αξιότιμοι κυρία και κύριοι,

 

Το νομοσχέδιο που θα κληθείτε να ψηφίσετε αύριο είναι μια ακόμη ωδή στην απουσία δημοκρατίας στην Ελλάδα μας.  Παρά τις (ψεύτικες) διαβεβαιώσεις σας, αλλά και αυτές των προϊσταμένων των υπουργείων της αποικίας του Ελλαδιστάν, αύριο κατεβάζετε ένα ακόμη μνημείο στην νοοτροπία που διέπει τις κυβερνήσεις του συνεταιρισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: αποφασίζουμε για εσάς, χωρίς εσάς.

Οι όποιες διαβεβαιώσεις του υπουργού (υπ)Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη,  δημοσίως αλλά και σε συζητήσεις που είχαμε ως προεδρεία μαζί του ότι δεν πρόκειται να παρθεί καμιά απόφαση χωρίς να ληφθεί υπόψη και η δική μας γνώμη, ήταν απλά ένα ψέμα.  Ο νυν υπουργός κ. Μιχελάκης, με τα πολλά του ένσημα και τις γνώσεις για  τον ιδιωτικό τομέα, είχε και αυτός δεσμευτεί (ψέμα φυσικά), πως δεν επρόκειτο να παρθεί απόφαση χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μας.

Από την ώρα που άνοιξε το θέμα το ξέραμε πως είχατε εντολές να το κυνηγήσετε.  Αλλά από ποιους;  Τα αφεντικά από την Ευρώπη ζητάνε 7 Κυριακές.  Οι προϊστάμενοι από την Αμερική, το ίδιο.  Ποιοι είναι αυτοί που επιμένουν στις 52 Κυριακές;  Ένα από τα βασικά ερωτήματα που πρέπει κάποιος να απαντήσει αν θέλει να βρει τον θύτη σε ένα έγκλημα είναι το ερώτημα “qui Bono”.

Qui bono? κ. Βουλευτές;

Ο μικρομεσαίος έμπορος;

Η έρευνα της ΕΣΕΕ είναι κατατοπιστικότατη και σας επισυνάπτεται με την παρούσα.

Ο εργαζόμενος;

Θα κληθεί να δουλέψει άλλη μια μέρα, με κόστος τεράστιο για μια μικρή επιχείρηση που βασίζεται σε προσωπικό που έχει στενή σχέση με τον εργοδότη, ο οποίος δεν είναι ένα απρόσωπο ΔΣ μιας ΑΕ.  Οι εργαζόμενοί μας, δεν είναι εργαζόμενοι των 4 ωρών με μισθούς πείνας. Δεν είναι εργαζόμενοι σε συνθήκες φάμπρικας των αρχών του 20ου αιώνα.  Δεν είναι εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα. Είναι συνεργάτες και μέλη της οικογένειας μας τις περισσότερες φορές.  Αυτοί πως επωφελούνται κύριοι βουλευτές; Από την αύξηση του ωραρίου τους; Από την κατάργηση του πενθήμερου και του 8ωρου (που έχετε ήδη ψηφίσει);

Οι καταναλωτές;

Οι καταναλωτές για να έχουν διάθεση να ψωνίσουν κύριοι Βουλευτές, πρέπει να έχουν χρήματα.

  • Το δικό σας χέρι και το χέρι των τραπεζών που σας κουμαντάρουν έχει φτάσει να μπαίνει πιο βαθιά στην τσέπη μας από κάθε άλλη φορά.
  • Οι επιτροπές σας δεν έχουν λόγο να συνεδριάζουν πέρα από την ανακάλυψη και άλλων φορομπηχτικών μηχανισμών, και άλλων χαρατσιών επί δικαίων και αδίκων, και άλλων τρόπων να μας κλέψετε τον ιδρώτα και τις οικονομίες μιας ζωής.
  • Έχετε μειώσει το εισόδημά του Έλληνα κατά 50%
  • Έχετε φτάσει την οικονομία να αναστενάζει κάτω από το βάρος τις δικής σας κακοδιαχείρισης και των δώρων σας στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους

ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ;

ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

Άρα ποιος επωφελείται κ. Βουλευτές; Ποιος είναι αυτός που έχει τόσο άγχος να γίνει πάλι η Ελλάδα μας το πειραματόζωο για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου;  Ποιος είναι αυτός που θέλει να καταστρέψει την Ελληνική Οικογένεια; Ποιος είναι αυτός που θέλει την πλήρη ισοπέδωση μας σωματικά και πνευματικά με το να μας έχει να δουλεύουμε 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο;

Μήπως είναι αυτοί που βλέπουν την μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα, σαν εμπόδιο στα σχέδια τους για την πλήρη καταστροφή της οικονομίας μας;  Μήπως είναι αυτοί που οραματίζονται την πλήρη κατάρρευση των θεσμών που έχουν κρατήσει ακόμα δεμένη την κοινωνία μας; Μήπως είναι αυτοί που μόνο στόχο έχουν τα «ασημικά» και το χρυσό μας, αυτά που εσείς ξεπουλάτε;

Μάλλον τελικά αυτό το νομοσχέδιο:

Δεν είναι προς όφελος των μικρομεσαίων εμπόρων

Δεν είναι προς όφελος των εργαζομένων

Δεν είναι προς όφελος των καταναλωτών

Γι αυτό το λόγο, στην Ελλάδα που νομίζετε τσιφλίκι σας, δεν θα περάσει τίποτε άλλο!

 

ΦΤΑΝΕΙ! ΑΡΚΕΤΑ! ΤΕΛΟΣ!

 

Στο χέρι σας είναι να μην μπείτε στο στόχαστρο της κοινωνίας.  Εμείς σαν έμποροι δεν θα ανεχθούμε κανένα μέτρο που θα στοχεύσει την ήδη σακατεμένη οικονομία.  Δεν θα ανεχτούμε κανένα νέο μέτρο υποβάθμισης της ποιότητας ζωής μας, αλλά ούτε και των παιδιών μας.

Κλέψατε τις οικονομίες μας, με τα ομόλογα, τα χρηματιστήρια, τις λαμογιές σας.

Κλέβετε την περιουσία μας, με τα χαράτσια, τους φόρους και την ληστρική επιδρομή στα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας.

Κλέψατε και κλέβετε τις ζωές συνανθρώπων, συναδέλφων, φίλων μας που τους στείλατε στην αυτοκτονία.

Ε δεν θα σας αφήσουμε να κλέψετε και τις οικογένειές μας, τον χρόνο που μας έμεινε για να δούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

 

Το ΔΣ

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*